A Hűségpontrendszer szabályai:

1) A hűségpontokat a rendszer étel- és italvásárlások értéke után írja jóvá mind internetes, mind telefonos rendelés esetén. Minden rendeléskor pontokat írunk jóvá a rendelt pizzák, desszertek, saláták, üdítők után.

2) Egy-egy hűségpont értéke, a könnyű számolás kedvéért 1 Ft. (Igyekeztünk olyan megoldást találni ami tiszta, korrekt és könnyen átlátható)

3) Internetes rendelések után MEGMARAD a 10%-os jóváírás, ami azt jelenti, hogy egy 1090 Ft-os pizza rendelése esetén 109 pontot írunk jóvá számodra.

4) Pontok jóváírásához regisztráció, illetve belépés szükséges, telefonos rendelés esetén pedig névhez, telefonszámhoz kapcsoljuk.

5) Az összegyűjtött pontok értéke egy az egyben levásárolható, de a rendelt tétel értékét a gyűjtött pontoknak el kell érniük. (Tehát ahhoz, hogy egy világbajnok somlóit rendelj ahhoz az árának megfelelő minimum 790 összegyűjtött pontra lesz szükséged.) Részletfizetés tehát nem lehetséges. A pontok csomagolási és szállítási költségre nem beválthatók.

6) A csomagolásra és a szállítási költségre, akciós termékeinkre nem írunk jóvá pontokat. Ennek oka, hogy a mobilszolgáltatókkal nem tudjuk megoldani a rendszer szinkronizálását, az akciós termékek árai pedig úgy vannak meghatározva, hogy az ár már tartalmazza a kedvezményt, a csomagolást és a szállítást eddig is önköltségi áron biztosítottuk és biztosítjuk a jövőben is.

7) A pontok a következő rendelésnél használhatók fel. Fizetés ponttal úgy történik, hogy a Kosár oldalon az adott tétel mellett a „Hűségponttal fizetem” gombra kattintasz. Ekkor a pont levonódik az egyenlegedből, de fizetned nem kell érte.

8) Telefonos rendelés esetén a jóváírás a rendelés értékének 5%-a. 1090 Ft-os pizza rendelése esetén 55 pontot írunk jóvá számodra (felfelé kerekítjük a nem egészre végződő összeget)

9) A mindenkori egyenlegedről a rendszer belépéskor tájékoztat, vagy kérhetsz erre vonatkozó információt telefonos diszpécsereinktől.

10) Két, vagy több személy hűségpontjai egy rendelésre NEM vonhatók össze.

A dobozfül beváltásának szabályai:

A dobozfül-gyűjtési akciónkat hűséges vevőink számára találtuk ki, melynek keretén belül minden vendégünk 10 összegyűjtött dobozfül leadása után tetszőlegesen választott normál vagy toscana ajándék pizzát kap.

A diák kedvezmény 10 db “dobozfül “beváltása esetén,nem vehető igénybe.

Fontos! Ha a kedvezményezett kettő, vagy több pizzát rendel, akkor számviteli rendszerünk a kupon- illetve a sorsjegybeváltáshoz hasonlóan az olcsóbbik pizzát fogja (kedvezményesként) ajándékba elszámolni, ezért ilyenkor érdemes azonos értékben vásárolni, hogy ne érjen csalódás.

A 2023.12.08-án indult és 2024.02.29 tartó Foodora Pro akcióban gyüjtött dobozfüleket nem tudjuk beszámítani a beváltás során.A rendelés leadása esetén diszpécser kollégáink minden esetben megvizsgálják az előző rendelések időpontját.

2024.február.01-től dobozfül beváltás /az állandó visszaélések miatt/ csak TELEFONOS rendelés esetén váltható be.

Sem az étteremben személyesen,sem online rendelés esetén nem váltható be dobozfül.

A dobozfülek,tetszőleges normál és toscana pizzákra válthatók be!Családi pizzákra,fittnes pizzákra,és prémium pizzákra NEM válthaók be! Gyűjtsd össze a füleket és legyél a Vendégünk!